Sweet little living

over ons

In 2019 heb ik (Irene Groot) Sweet little living opgericht. Ik heb de opleiding media vormgeven gedaan aan het Grafisch lyceum Rotterdam en kwam er daar achter hoe leuk ik het vond om producten te ontwerpen. Van het één kwam het ander en ik begon mijn product ontwerpen ook te produceren met behulp van een 3D printer. En ik verkocht deze producten aan familie en vrienden. Nu fast forward naar 2020 heb ik een webshop met klanten door heel Nederland en een Etsy shop waar ik internationaal verkoop. Een droom die werkelijkheid aan het worden is! Mijn uiteindelijke droom voor de toekomst is het openen van een fysieke winkel. En een gezellig team van werknemers te hebben!

Services

Wat wij bieden

Onze producten

Al onze producten worden door ons ontworpen en geproduceerd. Dit maakt dat er ruimte is voor personalisatie, nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Verzenden

Wij verzenden onze producten gewoonlijk binnen 2 werkdagen op mocht dit anders zijn dan staat dit aangegeven bij het product. Wij versturen onze producten via PostNL die ook weer 1-2 werkdagen nodig heeft om te leveren. Jouw product is dus binnen 4 dagen in huis!

Social media

Wil je nou op de hoogte blijven van het laatste nieuws volg ons dan hieronder op onze social media kanalen!

neem contact op

Of Begin Met Winkelen

Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wil je bijvoorbeeld een uniek cadeau laten ontwerpen of een relatie geschenk voor je bedrijf het kan allemaal.